От както се занимавам с политика постоянно съм в диалог

...
От както се занимавам с политика постоянно съм в диалог
Коментари Харесай

Цветанов: БСП иска избори, но не предлага алтернатива

От както се занимавам с политика непрекъснато съм в разговор с нашите структури.Такава е политиката на партията. Това съобщи пред БНР ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Разбира се, че опозицията показва тази теза за оставка на държавното управление още от май, когато се образува новото държавно управление. Това е част от политическия код на Българска социалистическа партия. Те не оферират опция, те имат една единствена цел - промяна на държавното управление. Това, което имам като информация от районните структури, е, че тук-там представящите " Визия за България " са повече от слушателите, показа той.

Познавам Марияна Николова от пътите, в които съм ходил в кабинета на Симеонов. Това беше съдружно решение. Нямаме разминаване в програмата. Това е предложение на Обединени патриоти и ние сме съгласни с тях. Очаквам тя да извършва уговорките, които е поело държавното управление и които сме дали обещание на българските жители, разясни Цветанов.

" В Румъния дадоха за образец България, което значи, че се движим в вярната посока. Когато бе показан отчета за България и Румъния също бе показано сходно съпоставяне ", сподели още депутатът.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР