От кадрите от охранителни камери в района се вижда хронологията

...
От кадрите от охранителни камери в района се вижда хронологията
Коментари Харесай

Вижте кадри от масовия бой в столичния квартал Люлин

От фрагментите от охранителни камери в региона се вижда хронологията на случилото се. Минути след 20 ч. черен джип стопира булеварда на спешни светлини. Секунди покъсно тримата братя Михаил, Александър и Анджело застават до лек автомобил и беседват между тях.

След това от джипа излиза мъж. По информация на bTV това е Любомир Велков. Следва замяна на реплики сред четиримата мъже, която прераства в пердах. Кадрите от размяната на ударите няма да ви покажем от етична позиция. На тях обаче се вижда по какъв начин в багра вземат участие най-вече Любомир и един от тримата братя.

В един миг Любомир съумява да се освободи от хватката на другия мъж и си потегля. Братята потеглят след него, а минути по-късно всички се връщат към колите си.

В 20:10 ч. Любомир се качва в джипа си и напуща мястото. От охранителните камери обаче се вижда, че към 30 секунди по-късно джипът се връща и удря колата на братята, които в този миг са до нея. Мощната кола отминава мястото, следва нов противоположен завой, а още няколко секунди по-късно - нов удар.

Мъжът в джипа, за който и братята настояват, че е Любомир, още веднъж се връща на мястото. Слиза от автомобила и разменя няколко думи с другите участници в багра. От фрагментите се вижда, че в този миг единият от братята - Александър, към този момент е ранен. След това Любомир се качва в колата и потегля.

От фрагментите от охранителните камери се вижда, че на място се събират десетки хора, идва и полиция. В 20:25 ч. пред едната патрулка паркира лек автомобил, от който излизат трима души.

Предполага се, че единият от тях още веднъж е Любомир, който в ръката си държи и палка. Те се затичват към тримата братя, само че полицията съумява да ги разтърве. На място идват и няколко коли за спешна помощ.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР