От кадифения глас на Нина Симон до виолетовия поглед на

...
От кадифения глас на Нина Симон до виолетовия поглед на
Коментари Харесай

Емоционално се докосвам до всички болки и страдания ♥ Жена със Слънце в РИБИ

От кадифения глас на Нина Симон до виолетовия взор на Елизабет Тейлър, рисковия сексапил на Шарън Стоун, безупречния гений на Глен Клоуз и незабравимото Кабаре на Лайза Минели ~ дамите, които са дълбоки, мощни и извайващи като водата…

(The Lady of Shalott, 1888, John William Waterhous, Tate Britain, London)

Щом ме видят, хората незабавно схващат какъв брой съм сензитивна. Това ми е запазената марка. Моите прекарвания са толкоз мощни, че съм като фотографска плака, която отразява всичко експонирано. Аз записвам и най-малките вибрации. Плувам в нещата и по този начин стигам до хората и проблемите им. Преизпълнена съм с схващане и съчувствие. Като риба в океана, аз пътувам по течението на живота и прочувствено се допирам до всички болки и премеждия. Вашата тъга става и моя. Не е елементарно да се живее по този начин. Аз непрекъснато се стремя да различа кое е персонално и кое приижда към мен извън. Ето за какво реакциите ми са постоянно крайни. Когато съм смутена, а това се случва постоянно, стартирам да се извинявам с какво ли не. Вътрешният глас ми диктува какво да върша. Също и дяволът. Аз единствено извършвам заповеди.

Грубостите на живота осезателно нервират моята свръхчувствителност и аз съвсем непрекъснато диря утешение с изпитание на волята и въображението си. Природата ме утешава, обичам морето, тъй като ме подтиква душевно. Имам лечителски качества, само че в случай че не употребявам позитивно сетивността си, аз мога да се увлека по опиати и алкохол — това ме успокоява и аз изпадам в положение на леност. Бих се пристрастила към всичко, с цел да избегна ужасната болежка на съществуването. Отговорността ме ужасява и се стремя да избягам от нея.

В любовта съм идеалистка. Тъй като съм склонна да се поддавам на внушения, аз съм подвластна на еротиката и обичам да употребявам въображението си в любовното изкуство. Мъжете, които ме въодушевяват, са извънредно магнетични. Нуждая се от хора, на които да се доверя и които да споделят разбиранията ми. Когато надделее възприятието на неустановеност, аз си предпочитам мъж, който да ме увлече и омае. Трябва да се вардя от съдбовни връзки. Стремя се да разбирам колегата си и да го успокоявам с наличието си. Вниманието ми се концентрира върху него. Мога да се свържа и с мъже, които имат проблеми и се нуждаят от моята помощ.

От: „ Планетите на  любовта ”, М. Дж. Абади, Клодия Бейдър, изд. „ Хемус ”
Картина: The Lady of Shalott, 1888, John William Waterhous, Tate Britain, London, commons.wikimedia.org

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР