ОТ живот в микробуси до изоставяне на домове за малък

...
ОТ живот в микробуси до изоставяне на домове за малък
Коментари Харесай

Отказахме се от микробуса си, за да живеем на тясна лодка – много е „по-евтино от ипотека“ и можем да пътуваме из Обединеното кралство

ОТ живот в микробуси до занемаряване на домове за дребен заслон, обичайното жилище лиши задна седалка за мнозина, в това число двойката Джулиан Невин и Хайди Елиът.

Двойката, и двамата фотографи, за първи път влезе в заглавията, откакто изостави дома си, с цел да живее във ван – обаче от този момент взеха решение да стартират нова глава, този път в 64-футова тясна лодка.

Въпреки че в началото захласнатата от пътуванията двойка призна, че новият им дом обезверено се нуждае от ремонт, двамата са съумели да създадат тясната лодка много уютна, с помощта на лесни планове „ Направи си самичък “.

След като зарязаха живота на пътя за живота на канал, Хайди и нейният сътрудник Джулиан също завоюваха много внимание в Instagram, където постоянно дават отговор на някои от най-честите въпроси, които хората може да имат.

Двойката неотдавна описа за разноските си и какъв брой нормално коства сходен метод на живот, в това число съществуването на специфичен лиценз за канал, както и въглища и дизел, с цел да поддърж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР