От жителите до животновъдите, тексасците се борят с продължаващото опустошение,

...
От жителите до животновъдите, тексасците се борят с продължаващото опустошение,
Коментари Харесай

Тексасци, разтревожени от горските пожари, оценяват катастрофалните щети, въздействието върху животновъдната промишленост

От жителите до животновъдите, тексасците се борят с продължаващото опустошаване, произлизащо от някои от най-големите горски пожари в историята на щата.

В събота пожарите продължиха да горят в елементи от северен Тексас, огромна част от които се смятат за земя за добитък. Горските пожари са унищожили към 500 домове и постройки, съгласно губернатора на Тексас Грег Абът. Най-малко двама души са починали.

В видео във Facebook на страницата с информация за произшествия на Тексаската горска работа A&M, началникът на оперативната секция на Blue Team Майк Брод каза, че екипът му остава внимателен, защото предизвестията за червени знамена от Националната метеорологична работа остават в действие в събота за целия район Panhandle.

Според метеорологичната работа нарасналият риск от заплаха от пожар в северен Тексас остава в събота заради високите температури, доста ниската мокрота и мощните ветрове.

" Като се има поради сериозното...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР