От известно време вървях слухове, че договорът на предаването, който

...
От известно време вървях слухове, че договорът на предаването, който
Коментари Харесай

Слави Трифонов се пенсионира, Сашо Диков пак остава без работа

От известно време вървях клюки, че договорът на предаването, който изтича този август, няма да бъде подновяван. Снощи на актьорската към този момент учиндолецът за пръв път призна, че времето му в телевизионния ефир изтича с всеки минал ден.

"18 години!... Стига толкоз, задоволително! 18 години са доста! Представяш ли си?, обърна се Трифонов към Краси Радков. - Когато ние сме почнали, някои са се родили и са към този момент пълнолетни! ".
В последно време Слави на няколко пъти намекваше за евенуалния завършек на шоуто. Според близки до Дългия, той желал да се отдръпна, преди да е досадил дефинитивно на публиката. Отделно Слави има съществени планове да влезе в политиката още тази есен.

В края на предходната седмица Сашо Диков пък заяви, че се връща на екран с графа в "Шоуто на Слави ". Ако думите му от нощес се окажат истина, най-новият му чиновник Сашо Диков отново ще остане без работа през лятото. Преди броени дни Трифонов откри ново работно място, особено поради досегашния началник на телевизия BiT.
В момента екипът на гологлавия водещ се приготвя за концерта на 9 юни в 20-хилядната лондонска зала - "The O2 Arena ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР