От известно време в публичното пространство витае един слух. Според

...
От известно време в публичното пространство витае един слух. Според
Коментари Харесай

Любовта им отива: Тита и Недко опровергаха слуховете - заедно са, влюбени са и са в Египет!

От известно време в общественото пространство витае един слух. Според него Тита се е разделила с приятеля си, ММА боеца Недко Николов. Е, певицата постави завършек на тези спекулации, публикувайки фотографията по-долу:

На нея виждаме, че двойката е дружно, щастливи са и са на море! Дестинацията, която двамата са избрали, е Египет, където температурите там към този момент граничат с непоносимите - над 32 градуса!

От маркирания под фотографията курорт и хотел излиза наяве, че Тита и Недко са отседнали в курорта Хургада, а хотелът е фамилен комплекс, в който отсядат двойки, фамилии... с две думи - проблеми в връзките сред двамата няма!

Виж още: Дни преди Великден: Катето Евро издаде тайната на вкусния козунак! Вижте рецептата на баба ѝ! 

И от идващите фотоси, които Тита разгласява, тя не споделя доста. Под фрагментите остава единствено емоджита, от които излиза наяве, че е доста топло и доста слънчево. Самата Тита очевидно не е посещавала постоянно солариума, тъй като занапред ще събира безоблачен загар. 

Виж още: Любов като от " Хиляда и една нощ ": Башар Рахал и Райна на сантиментален воаяж

В story-та певицата разгласява още гледки от африканската страна, като по всичко проличава, че точно там ще посрещне великденските празници. Недко Николов е деен в своя Instagram, където разгласява както фотоси, на които театралничи на плажа, по този начин и тази:

Изображение: https://www.facebook.com/nedko.nikolov.18
https://www.instagram.com/hrisistar/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР