От известно време се говори, че вече полицаите ще снимат

...
От известно време се говори, че вече полицаите ще снимат
Коментари Харесай

Полицаи хапват банички, докато колата им е паркирана на забранено място

От известно време се приказва, че към този момент служителите на реда ще снимат за погрешно прекъсване и паркиране и ще получаваме санкциите си със фотография. А кой ще глобява тях? Това пита пловдивчанин, станал очевидец на нещо нормално за множеството огромни български градове-нарушаване на правилника за придвижване от униформени чиновници, призвани да наблюдават за спазването му. Възмутеният свидетел е изпратил и фотоси в рубриката „ Моята вест ” на Нова телевизия. Случаят с униформените е напълно свеж – фотографията е от през днешния ден, към 8 часа сутринта, правена е в райнона на автобусна спирка на претрупан пловдивски бул. - "Цар Борис III Обединител ".

Полицаите, с цел да си купят банички, са паркирали на отбивката за рейсовете и те са принудени да стопират на пътното платно. Зад баничарницата има паркинг, само че в България е по този начин.



„ Питам единствено докога? Кой би трябвало да сътвори реда, в случай че не ние? Когато сгреша, получавам санкция, желая да видя фиша с тяхната санкция!”, пита очевидецът на полицейското неспазване на закона. И несъмнено, не споделя името си, с цел да не стане обект на използването на закона в цялата му суровост. /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР