От известно време общественици и журналисти призовават евродепутата Ангел Джамбазки

...
От известно време общественици и журналисти призовават евродепутата Ангел Джамбазки
Коментари Харесай

СКАНДАЛ! Може да се окаже, че Ангел Джамбазки няма диплома за завършено образование!

От известно време общественици и публицисти приканват евродепутата Ангел Джамбазки да разгласява дипломите си за приблизително и висше обучение в случай че има изобщо такива. Журналистът Димитър Байрактаров към този момент няколко пъти насочва тези апели към Джамбазки, само че евродепутата гузно мълчи.

Проверка на Би Нюз откри странни обстоятелства. На уеб страницата на Европейския парламент липсва биография на Джамбазки, която да сочи къде е получил обучение същия.

В Уикипедия също няма и думичка къде, по кое време и какво тъкмо е приключил евродепутата Ангел Джамбазки. На персоналният си уебсайт Джамбазки твърди, че е приключил право в юридическия факултет на СУ " Св. Климент Охридски ", Джамбазки обаче комфортно е премълчал по кое време тъкмо е учил и през коя година се е дипломирал?!

Хора познаващи Джамбазки от детските му години настояват, че нямат мемоари същия да е бил в миналото студент, някои даже се съмняват дали е приключил и приблизително обучение, защото си спомнят, че Джамбазки се занимавал с разнообразни действия, които не претендирали учебен ценз, като разнасяне на вестници и партийна активност.

От Би Нюз също молим евродепутата Ангел Джамбазки да разгласява дипломите си за приключено обучение, в противоположен случаи оставаме с усещане, че той просто не има ценз за заемане поста на Европейски депутат!

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР