От известно време насам няма последовател на Мария, който да

...
От известно време насам няма последовател на Мария, който да
Коментари Харесай

Стрес превърна Мария в живи мощи: Знае, че Миро си има любовница, но не гъква, за да не й спре кранчето!

От известно време насам няма почитател на Мария, който да не е забелязал и да не е коментирал фрапантната смяна в тялото й. Дребната заралийка в никакъв случай не е била цялостна, само че и в никакъв случай не е изглеждала като изсушено от апетит сомалийче.

От месеци тя безусловно се топи пред очите ни, а почитателите й не крият страха си, че е развила хранително разстройство. След последните й фотоси нощес я оприличиха не на жена, а на джудже или на недоразвито детенце, толкоз съсухрена и кльощава е станала.

Е, оказа се, че това си има причина и тя се споделя Миро Дзвера. Но не свадите провокират този стрес и липса на вкус у Мара Отварачката, а знанието, че брачният партньор й кръшка. Да, несъмнено, в този момент е обикновено да си кажем - ами да, той изневери на някогашната си с Мария, да не си мисли, че с нея ще е по-различно... Ами не, не е по-различно.

Близки до Соколов описаха, че от към три месеца насам той си имал " публична " държанка - разбирайте жена, с която се среща от време на време, а освен за тек-два. Именно това разяждало мислите на Мария, която се бояла да не би Миро да я зареже поради другата и парите да потекат към нея.

" Мария постоянно е била наясно, че Миро хойка, само че когато това е за по една нощ с някакви мурви, не й дремеше. Една връзка, която може да се трансформира в сериозна обаче, е опасност за нея и тя го знае чудесно ", споделят източниците.

Тагове: Мария Мара Отварачката Мирослав Соколов Миро Дзвера любовница
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР