От известно време Криско е горд собственик на тузарски имот

...
От известно време Криско е горд собственик на тузарски имот
Коментари Харесай

Съсед се изнесе от баровски комплекс заради Криско

От известно време Криско е горделив притежател на тузарски парцел в един от най-елитните столични комплекси „ Бел Вали”. Нанасянето на чалга рапъра в затвореното общество обаче донесло безспокойство измежду богопомазаните притежатели и скоро някои от тях решили да се изнесат.

Причината била, че елита не одобрявал наличието на шоузездата и омесването с него щяло да урони престижа им, по тази причина предпочели да си намерят ново място, където децата им няма да имат допир до скандалния рапър, написа LifeOnline. Именно спорния бекграунд на габровеца тормозил млада майка, която месец след нанасянето на новия комшия оповестила парцела си за обмен и бързо се изнесла.

„ Нямам никакво желание да оставя децата си под въздействието на този плебей… “, беснеела комшийката и кълняла администрацията на комплекса, че са позволили „ неподобаващ за тяхното общество зад оградата “, издава источник измежду жителите в затворения комплекс.

Преди това Криско живееше чартърен в комплекс „ Цариградски” в квартал „ Дружба”. Но с проектите за по-голямо семейство пристигнала и потребността да се поохарчи малко за собствен парцел, който да събере разрастващото се домакинство.

Пословично удобен Криско не обича да се разделя със спестяванията си, по тази причина всички се чудят по какъв начин се е престрашил да изхарчи четвърт милион, на колкото се правят оценка парцелите там. Заради местоположението на комплекса, издигнат доста покрай монумента „ Камбаните” на безшумно и умерено място, той е желан от млади заможни фамилии с дребни деца от сой. В „ Бел Вали” с изключение на постройка с жилища, има и еднофамилни къщи. Цената им е към 1 млн. лева В баровската резиденция съсед на Криско е продуцентът Маги Халваджиян.

Музикантът и арменеца се сближиха, когато Криско бе участник в шоуто за имитатори „ Като две капки вода”, чийто режисьор Кирил Киров–Кико е рода с шефа си и съучастник във компаниите на Криско.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР