От „Изправи се!“ обявиха, че обмислят да премахнат слогана на

...
От „Изправи се!“ обявиха, че обмислят да премахнат слогана на
Коментари Харесай

Димитър Делчев: „Изправи се! Мутри вън!“ не се разпада

От „ Изправи се! “ оповестиха, че обмислят да отстранен слогана на митингите „ Мутри вън “. В същото време Татяна Дончева и нейното " Движение 21 " води интензивни договаряния за присъединение към необятния ляв фронт под егидата на Българска социалистическа партия.

" Изправи се! " не се разпада, водим договаряния с разнообразни политически субекти за обединяване. Ние сме на една маса и преговаряме ", сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS Димитър Делчев, ръководител на Движение " България на жителите ".

Той добави, че Татяна Дончева има свое мнение, само че обединението е свършила работата, за която бе изпратена в Народното събрание, в идващия ще има още по-важни задания - задаване на новия политически дневен ред.

За него се върви към явяване в същия формат, това е желанието, въпреки че би трябвало да се изчистят някои неща.

Димитър Делчев изрази удовлетворение от дейностите на служебното държавно управление по отношение на промяна на регионалните шефове, рокадите в Министерство на вътрешните работи и Национална агенция за приходите, тъй като част от тях са изпълнявали само партийни цели, а не професионални.

Той е податлив да има вяра на Атанас Атанасов по отношение на подслушванията на политици, защото е умел човек в сферата и има огромна логичност партиите на митинга да бъдат подслушване, не тъй като са правили нещо неприятно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР