От избора ви на животно в този визуален тест ще

...
От избора ви на животно в този визуален тест ще
Коментари Харесай

Оракулът: Изберете символ, за да разкриете духовно послание

От избора ви на животно в този образен тест ще ви се разкрие духовно обръщение. Изберете бързо и без да се замисляте прекомерно дълго.

Ако сте избрали елена, би трябвало да спрете да търсите тук и там решението. Трябва да погледнете вътре в себе си, с цел да намерите отговора, тъй като времето е най-големият урок. Вашите прекарвания са ви научили на доста, даже без да осъзнавате. За да получите отговорите, би трябвало да погледнете оттатък всички премеждия, които са зародили по пътя ви. Изживали сте задоволително доста по време на вашия доскорошен витален път, с цел да се ориентирате вярно отсега нататък.

Вашите прекарвания са ви подобрили като цяло. Вие сте получили мъдрост, която ви оказва помощ да знаете идващите си стъпки. С всяка обстановка, с която сте се сблъскали в живота си, всякога сте ставали по-мъдри. Трябва да си дадете време. Време, с цел да успокоите мозъка и душата си. Вече го знаете, само че не обръщате задоволително внимание. Доверете се на себе си и вярвайте, че имате мъдростта да се преборите с проблемите си.

Изборът на сокол значи, че би трябвало да оставите място за нови неща в живота си. Това демонстрира, че сте прекомерно ангажиран и че би трябвало да извършите смяна. Показва и потребността от в допълнение пространство и свободно време в живота ви. То може да е нов дом, нова храна, нов спорт, нов човек до вас, нова работа и доста други. Може да е всичко, което не е участвало до в този момент в живота ви.

За да освободите място за нови действия, би трябвало да се отървете от остарели. От вас зависи да знаете кои са значими. Някои неща към този момент не са потребни. Колкото по-скоро ги разкарате от всекидневието си, толкоз по-бързо ще имате място за нови хрумвания.

Ако вашият избор е овенът, тогава страдате от доста равнище на стрес. Първо, би трябвало да знаете, че сте свършили чудесна работа в оправянето с тази голяма какафония, която ви е тормозила и в този момент би трябвало да намерите време да починете, с цел да възстановите силите си.

Намерете си по-свободен ден и пробвайте да го прекарате в медитация или измежду природата. Направете това, което ви прави щастливи и в действителност отделете време за себе си. Трябва да изчистите мозъка си, тъй като скоро ще се нуждаете от централизация и сила. Неотдавнашните провокации към този момент са минали, само че има още и ще би трябвало да се подготвите за тях.

Виж още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР