От избирателната комисия поясняват, че ако Николай Банев отговаря на

...
От избирателната комисия поясняват, че ако Николай Банев отговаря на
Коментари Харесай

Вратичка В Закона: Банев Напуска Ареста Срещу 100 Лева!?

От изборната комисия разясняват, че в случай че Николай Банев дава отговор на всички условия, няма причина те да не одобряват документите му.

Според българското законодателство лицето, което се кандидатира за присъединяване в избори, би трябвало да е навършило 18 години. Друго изискване е претендентът да не е под забраняване, както и да няма наложена мярка за отнемане от независимост поради влезнала в действие присъда.

Необходимо е претендентът за вота да има събрани 2500 подписа от предприемчив комитет, който да издигне кандидатурата му. При състояние, че Банев разполага с десетки компании и хиляди служащи, надали събирането на подписите за него ще бъде проблем.

Друго изискване е да живял последните три месеца на територията на България или на друга страна от Европейски Съюз. Той дава отговор и на това изискване.

За да взе участие в изборната конкуренция би трябвало да внесе и сумата от 100 лв., което също не съставлява проблем за него.

Ако той се кандидатира за евродепутат, ще бъде освободен неотложно. От момента на регистрацията си в ЦИК, той ще се снабди и с имунитет, както и с правото да пътува зад граница.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР