От ИТН обвиниха другите парламентарни групи, с които водата разговори,

...
От ИТН обвиниха другите парламентарни групи, с които водата разговори,
Коментари Харесай

Виктория Василева: Партиите никога не са искали споразумение с ИТН

От Има Такъв Народ упрекнаха другите парламентарни групи, с които водата диалози, че са се борили за постове и въздействие. И като не ги получиха, това ги докара до полуда, съобщи Виктория Василева. Според Има Такъв Народ никой не желае съглашение, тъй като са сложили неизпълними условия.

" Твърдят, че приказваме безочливо и безогледно - не, ние просто сме почтени и същински, не се крием зад лицемерни усмивки и кухи изречения. Очевидно е, че не са привикнали на подобен взик и такова държание. Свикнали са всичко да се урежда с шушукане в ъглите на Народно събрание за предварителното договаряне на порции ", сподели Василева.

" От няколко месеца всички ни дават уроци по парламентаризъм и настояват, че знаят кое по какъв начин се прави, те били движимости в тази работа. Нека ви кажем по какъв начин ние видяхме парламентаризма през последните две седмици. Парламентаризмът се показва в това едно да приказват на срещите с управлението на парламентарната ни група, друго да приказват пред медиите и трето да приказват пред групите си. Парламентаризмът се показва в репликата: " Обещайте му нещо на Христо, пък след това няма да го извършите ". Парламентаризмът се свежда до: " Моля ви направете държавно управление, тъй като в идващия парламент няма да влезем ". Парламентаризмът е имитация от вида: " Махнете този, сложете, който и да е, единствено друг. Парламентаръзмът е подготвеност на един господин да се жертва за министър, единствено дето никой не го е канил. Това е техният парламентаризъм, само че не е нашият и в никакъв случай няма да бъде. За тях е безсрамие, че предложихме държавно управление с 65 народни представители. Не беше ли безсрамие от тяхна страна в 45-ия парламент, когато бяхме 5, да ни умоляват със сълзи на очи да създадем държавно управление и то без условия, тъй като се опасяваха от избори ", продължи Василева.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР