От ИТН биха подкрепили нова управленска формула в рамките на

...
От ИТН биха подкрепили нова управленска формула в рамките на
Коментари Харесай

Без Петков и Василев – условията на ИТН да водят преговори за нов кабинет

От Има Такъв Народ биха подкрепили нова управническа формула в границите на настоящото Народно заседание, само че по " ясни правила " и с експлицитното изискване - Петков да не е номинацията за министър-председател. Това съобщи след консултациите на " Дондуков " 2 преди връчването на първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление

" По опция и Асен Василев да не е там. Да бъде кабинет от експерти с ясна стратегия за явен интервал от време. Хубаво е да има ясна стратегия най-малко за една година ", изрази още искания ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ.

" Бях на КСНС (през януари), знам какво приказва министър-председателят. Това, което стана ясно, е, че концепцията на президента българите да бъдат вписани в конституцията преди всички останало, бе подкрепена единствено от " ИТН. В момента те се кълнат какъв брой оферти имало от Франция, а те бяха срещу това. След това трябваше да излезем с общо мнение и го подписахме. Само че чисто теоретично можеше да се приказва за езика на омразата, за репресиите против българите, които да се загатват в него. И чисто теоретично един човек беше доста срещу и даже чисто теоретично се скара с президента ей по този начин - очи в очи ", даде детайлности към станалото на януарския КСНС вторият човек в партията на Трифонов.

" Забравих ", подигравателен бе той, запитан кого тъкмо засяга. " Разбирач по всичко " - това бе единственият епитет, с който характеризира Йорданов въпросната личност .

Конструктивен разговор. Така дефинира извършените диалози постфактум пред медиите депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов . И уточни - явявайки се на консултациите, за разлика от " Продължаваме промяната " и Българска социалистическа партия в понеделник , от партията на Трифонов уважавали институциите. " За разлика от други сътрудници, които са решили и желаят непременно да ръководят еднолично, ние ще спазим закона и административните процедури. "

До третият мандат имало доста време, по тази причина от Има Такъв Народ не разясниха дали и какъв кабинет биха предложили, уточни на собствен ред Ива Митева.
 Борисов изясни за какво Политическа партия и Българска социалистическа партия подло отказали консултациите при Радев
Борисов изясни за какво Политическа партия и Българска социалистическа партия подло отказали консултациите при Радев

Президентът разделил нацията преди година и половина
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР