От искаме от 27 октомври да дебатираме по темата,

...
От  искаме от 27 октомври да дебатираме по темата,
Коментари Харесай

Възраждане за скандала Василев-Станков: Тежко политическо лицемерие


От " " желаеме от 27 октомври да дебатираме по тематиката, по която видимо се вършат, че желаят да приказват от " " (ПП) и ГЕРБ. Всъщност виждаме, че тематиката за въглищните централи изобщо не стига до пленарна зала. Това, което видяхме преди към час, е тежко политическо двуличие, тъй като ГЕРБ 9 години правеха приходи към закриване на въглищните централи, а Политическа партия с Плана за възобновяване вкараха българската енергетика в пропаста. 

Това съобщи в коридорите на Народното събрание депутатът от " " Искра Михайлова, която разяснява абсурда сред Асен Василев от Политическа партия и Жечо Станков от ГЕРБ. 

" Вчера, след 3-месечни опити тематиката за въглищните централи откри място в дневния ред на Народното събрание, само че тази тематика още веднъж беше изместена от предизборното държание на ГЕРБ и Политическа партия, които докараха енергетиката до цялостен провал. Чух, че Бойко Борисов през днешния ден е направил изявление, с което поддържа тезата на " ", че Планът за възобновяване би трябвало да се преработи в посока енергетика. Ние сме внесли сходно предложение още на 27 октомври. Какво ще внесат ГЕРБ в деловодството, като такова решение към този момент е импортирано. Те просто би трябвало да гласоподават за нашето предложение и няма какво да внасят. Когато Планът за възобновяване се отвори, има съответни текстове, които разясняват въглищните централи, излъчванията. Тези текстове не са единствено в една промяна, тези текствое са в целия План. Ще би трябвало да се трансформират доста текстове, тъй като те са свързани с доста промени. В момента не приказваме за ползите на България, а коя политическа мощ ще надцака другата. Не мислим какъв брой хиляди места ще се изгубят Старозагорско, а по какъв начин ГЕРБ да надцакат " ", безапелационна бе Михайлова. 

" Ние сме внесли сходно предложение на 27 октомври и е въпрос на 30-секундно гласоподаване да запазим въглищните централи на България. ГЕРБ желаят да внасят техен план, само че това ще отнеме време и може да няма Народно заседание. Пак ще повторя, че ние сме внесли сходно решение на 27 октомври и е въпрос на 30-секундно гласоподаване да решим дали ще запазим енергетиката на България ", приключи Искра Михайлова. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР