От интервюто на Елеонора Митрофанова за ТАСС:▪️Имаше обща резолюция на

...
От интервюто на Елеонора Митрофанова за ТАСС:▪️Имаше обща резолюция на
Коментари Харесай

Митрофанова: Политическа и икономическа ситуация в България е критична

От изявлението на Елеонора Митрофанова за ТАСС:
▪️Имаше обща резолюция на Европейския парламент, в която се предлага съветските посланици да бъдат оптимално изолирани от публични политически контакти. Но това е рекомендация и по тази причина всяка страна има право да вземе независимо решение по този въпрос. България преизпълни проекта, като подвигна полемиката в пресата на тематика „ Да каним или да не каним Митрофанова в Народно заседание “. Това доста наподобява на водевил.
▪️Това евентуално се дължи на няколко аргументи, една от които е желанието да се отклони публичното внимание от сложната, да не кажем сериозна, политическа и икономическа обстановка в България. През последните седмици не се чува нищо за диспути по целите в работата на новия парламент, не видяхме обществено търсене на точки на прикосновение сред партиите, всичко това се случва под масата.
▪️Първото съвещание на 48-ото Народно заседание на страната ще се организира на 19 октомври. Бих желала да пожелая на депутатите триумф във всички посоки. Вярвам, че българският народ чака Народното събрание и държавното управление, в случай че може да бъде формирано, да съумеят да облекчат тежката социално-икономическа рецесия, която се развива сега.
▪️За страдание, насъбраният за дълги години положителен багаж на двустранните връзки е, най-меко казано, замразен. Надявам се, не и заровен.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР