От Интер обмислят възможността да привлекат като свободен агент през

...
От Интер обмислят възможността да привлекат като свободен агент през
Коментари Харесай

Интер се насочва към Ериксен

От Интер обмислят опцията да привлекат като свободен сътрудник през лятото плеймейкъра на Тотнъм Кристиан Ериксен, оповестява Джанлука Ди Марцио.

Както е известно, договорът на играча изтича след края на сезона, като Ериксен ясно даде да се разбере, че няма да подпише нов подобен с “шпорите”. От тима му обаче не желаят да се разделят с него за без пари и по тази причина избират да го продадат още този месец за сумата от 20 млн. евро. Междувременно, различен трансферен специалист - Николо Шира твърди, че най-хубавата оферта за самия футболист е пристигнала от Пари Сен Жермен - 5 годишен договор със заплата от 12 млн. евро на сезон.
Inter are really interested in Christian Eriksen as a free agent, but the best bid for him arrived from PSG.

Leonardo has offered a contract until 2025 with a wages of €12M a year via @NicoSchira pic.twitter.com/B9HEUfRA0S
— Italian Football TV (@IFTVofficial) January 1, 2020 “Нерадзурите” мощно се надяват да привлекат датския национал, само че приоритет за тях е да се снабдят с нов халф още през зимата и по тази причина не престават да изследват обстановката към Артуро Видал от Барселона. Ако не съумеят да уговорят негов трансфер, то те ще пренасочат напъните си към Ериксен, който да се озове на “Джузепе Меаца” още в този момент, добавя Ди Марцио.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР