От името на САЩ, моля приемете моите най-добри пожелания към

...
От името на САЩ, моля приемете моите най-добри пожелания към
Коментари Харесай

Антъни Блинкен със специален поздрав към България

" От името на Съединени американски щати, апелирам приемете моите най-хубави пожелания към българския народ във връзка 146 година от Освобождението на България ", се споделя в изказване на държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен, оповестено през днешния ден на уеб страницата на Държавния департамент.
 
" Съединени американски щати надълбоко ценят над 120 години дипломатически връзки с България. Нашето партньорство, основано на споделени демократични идеали, спомага за мира и просперитета на двете страни и способства за единството и сигурността на Европа и трансатлантическата общественост. Признаваме уговорката на България за задълбочаване на интеграцията в евроинституциите, обезпечаване на енергийната сигурност и икономическата жизненост и усилване на партньорството ѝ със съдружниците в НАТО. Обединени сме в напъните си в поддръжка на Украйна и народа ѝ, до момента в който те са борят да защитят страната си и свободата си от военната експанзия на Кремъл ", написа Блинкен.
 
" Очаквам бъдещо партньорство за по-сигурно, проспериращо и заслужено бъдеще за нашите две обичащи свободата народи ", добавя той.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР