От името на Продължаваме промяната искам да се извиня за

...
От името на Продължаваме промяната искам да се извиня за
Коментари Харесай

Асен Василев: Ще поканим всички на преговори, без ГЕРБ и ДПС

От името на " Продължаваме промяната " желая да се извиня за това, че наруши Изборния кодекс, ще си платим санкцията, сподели пред Нова телевизия. Ще поканим всички на договаряния за държавно управление, без ГЕРБ и Движение за права и свободи, сподели Василев.

" Ще беседваме с всички политически сили без ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи. На места по страната към момента има доста феодали, до момента в който това е по този начин, няма по какъв начин ГЕРБ да вземат участие в ръководството ", безапелационен бе той.

Да, предлагането ни ще бъде Кирил Петков за министър председател и аз за финансов министър, призна той.

Минути по рано пред " Дневник " Асен Василев категорично заприказва за съдружно съглашение, със съответните цели по браншове, като изискване за образуване на ръководство. Разговорите ще почнат идната седмица, а по кое време тъкмо - зависи от формалните резултати, сподели той.

Попитани дали Кирил Петков ще е номинация за министър председател, а Асен Василев - финансов министър, Петков не отговори непосредствено, а сподели, че първо са целите по политики, по-късно - оферти за постове и най-после - съдружно съглашение. Но Петков и Василев дадоха номинация на себе си за министър председател и финансов министър, само че с уточнението, че това предстои на договаряния с други политически обединения, които те ще търсят за сътрудници. Василев разяснява и, че занапред се прави политическа партия " Продължаваме промяната ".

 

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР