От името на коалицията пред медиите позицията й дефинира лидерът

...
От името на коалицията пред медиите позицията й дефинира лидерът
Коментари Харесай

ПП-ДБ за бомбата срещу Гешев: Това е атентат срещу съдебната реформа

От името на обединението пред медиите позицията й дефинира водачът на ДСБ Атанас Атанасов, който преди ден разгласи бомбата на пътя пред кортежа на Иван Гешев като " инсценировка ". И през днешния ден удостовери тезата си - " има явни обстоятелства на инсценировка ".

" За нас този атентат е против правосъдната промяна " , съобщи на конференцията за представянето на проектокабинета съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов.

" Убедени сме, че този опит за атентат има за съществена цел да осуети радикалната промяна в прокуратурата посредством героизиране на жертвата в тази ситуация - основният прокурор ", разяснява той.

" Като видите единствено фотосите, и би трябвало да си извършите изводите за това ", изрази подозрение Атанасов, само че не пожела да влиза в елементи.

Иначе Атанасов заявява: " ПП-ДБ осъждат всички дейности, ориентирани към дестабилизация на страната и институциите ".

" Надяваме се, че ще бъдат положени всички старания да се откри цялата истина, въпреки да се съмняваме дали има потенциал за това ", добави с подигравка Атанасов, който отпадна от листата на кабинет на ПП-ДБ с втория мандат, където в началото фигурираше като министър на вътрешните работи. 

Вчера Атанасов разгласи случилото се на пътя Самоков-София като " многоцелево интензивно мероприятие ". Останалите партийни водачи в обединението ПП-ДБ резервираха безмълвие и не оспориха тезите му.

В същото време по-рано през днешния ден стана ясно, че още през вчерашния ден на място оглед е направил израелски специалист по тероризъм, който е бил безапелационен, че бомбата е била професионално ориентирана отдалечено и в засада тъкмо в мига, когато в завоя е навлизал автомобилът на основния прокурор. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР