От името на 358 000 българи, които избраха да живеят

...
От името на 358 000 българи, които избраха да живеят
Коментари Харесай

Костадинов: Правителството веднага да спре вноса на зърно и слънчоглед от Украйна

От името на 358 000 българи, които избраха да живеят в свободна страна, „ Възраждане “ упорства България да резервира останалия ѝ хранителен суверенитет.

От политическата организация упорстват служебното държавно управление неотложно да спре вноса на украинско зърно, слънчоглед и друга земеделска продукция  в България, се споделя в позиция, публикувана от пресцентъра на партията.

Да се внася от Украйна не е решение на българската страна, а на Европейската комисия. Вносът на украинско зърно доубива българското произвеждане и българските производители нямат пазар, с цел да осъществят родната ни продукция. Всичко внасяно от Украйна не предстои и на фитосанитарен надзор, още веднъж по решение на нашите по този начин наречени сътрудници от Европейския съюз. Реално ние не знаем какво се внася, накъде се насочва, какво се създава от импортираното зърно и слънчоглед и дали това, което доближава до крайния консуматор, не е рисково за здравето му. Правителството на България, без значение дали е служебно или постоянно, няма по какъв начин да подсигурява сигурността на храните, които доближават до трапезата на всеки един българин. А с доубиването на родното произвеждане го лишава и от опция да си набави качествена храна.

„ Възраждане “ упорства България незабавно да стартира да се държи като суверенна страна и държавното управление, в тази ситуация служебно, да забрани вноса на зърно, слънчоглед и другa  земеделска  продукция от Украйна, по този начин както Полша и Унгария към този момент стопираха този импорт.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР