От имението си в Души Антони Делон говори пред камера,

...
От имението си в Души Антони Делон говори пред камера,
Коментари Харесай

Синът на Ален Делон предупреждава за измама, извършена от негово име

От имението си в Души Антони Делон приказва пред камера, с цел да осъди „ машинация “, осъществена от негово име от апаш на персонални данни.

Той предизвести своите 238 000 почитатели в Инстаграм за „ сериозния “ проблем. Тази неделя Антони Делон се изрече във видеоклип, сниман в Души, с цел да предизвести за машинация , осъществена от негово име посредством обществената мрежа Facebook. „ Говоря през днешния ден, тъй като това е сериозен проблем, както това, което се случи на моя другар Флоран [Пагни, който мина през същото през август предходната година, бел. ред.]

Синът на Ален Делон споделя по-подробно за интервенцията, осъществена от негово име: „ През септември 2023 година едно мъдро момче сътвори страница във фейсбук, представяйки се за мен. Проблемът беше, че той имаше над 8000 почитатели. Напоследък се твърди, че е насочвал някои от по-доверчивите хора към линк в Messenger и номер в Telegram, посредством които се твърди, че е съумял да получи 500 евро от някои хора. “

Твърди се, че крадецът на идентичност е заречен на платците привилегировано посещаване на имението Души в компанията на самия Антони Делон.

Макар че Антони Делон възнамерява още при започване на седмицата, той упорства: „ Трябва да уведомите хората. Тази страница във Facebook не е моя . Имам единствено Инстаграм.

Имената на други френски звезди към този момент са били употребявани в измами, ориентирани към най-верните им почитатели. През януари предходната година френската певица Шейла предизвести, че някой събира входна такса за празненство, на което тя ще участва: „ Всичко това е подправено. Преди всичко, не отговаряйте и не изпращайте пари!

Неотдавна, през август, Флоран Пагни /френски артист и артист бел.ред/ също трябваше да излезе от мълчанието си, с цел да предизвести почитателите си, откакто един от почитателите му беше излъган с „ няколкостотин евро “ посредством същия развой.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР