От Има такъв народ“ се отметнаха по-бързо от обещанията си,

...
От Има такъв народ“ се отметнаха по-бързо от обещанията си,
Коментари Харесай

Любен Дилов-син разкритикува ИТН

От „ ИТН “ се отметнаха по-бързо от обещанията си, в сравнение с деятел Петър. Той е изчакал най-малко трети петел, а от партията са го създали още нахлуване в Народното събрание. Това съобщи в ефира на Нова телевизия Любен Дилов-син във връзка отхвърли на партията на Слави от мажоритарния избор.

„ Аз персонално съм се подписал за този референдум, и ще упорствам това да се случи. Аз съм за мажоритарния избор.  Изкарал си три милиона души да гласоподават на референдума и в този момент би трябвало да застанеш зад тях. Нали тъкмо тази смяна желаеха хората. От антисистемна групировка станаха доста бързи систематична “, сподели още той.

Той пожела бързо излекуване на Слави Трифонов.

„ Той явно не е добре. Той е мощен темперамент, командва си хората и би трябвало да е в Народното събрание “, разяснява Дилов-син.

Депутатът разяснява, че в този парламент има прекалено много предпочитание за кавга и реванш.

„ Може би не са удовлетворени от изборните си резултати и по тази причина са недоволни. Парламентът е място за борба, само че би трябвало да дадеш опция за това, в случай че ограничиш  правата на съперниците си, ще ги накараш да употребяват силата си с отвън парламентарни средства “, сподели още той.

Той се е изненадал от кандидатурата на Ива Митева за ръководител на Народното събрание, само че я поддържа. Дилов е за отдалеченото гласоподаване, само че счита, че намаляването на партийната дотация е по-скоро популистка мярка
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР