От Има такъв народ“ изпрати официалните си покани към големите

...
От Има такъв народ“ изпрати официалните си покани към големите
Коментари Харесай

ИТН с официални покани към БСП, „Възраждане“, ПП-ДБ и ГЕРБ за срещи за третия мандат

От „ ИТН “ изпрати формалните си предложения към огромните парламентарните групи в 50-ото Народно заседание за срещи за осъществяване на третия мандат, оповестява БГНЕС.

След като във вторник бе извършен първият кръг от договаряния с нечленуващи в парламентарни групи народни представители – с двете групи на разпадналата се ПГ на „ Величие “ – депутатите към Николай Марков и депутатите към Ивелин Михайлов, идва ред на ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, „ Възраждане “ и Българска социалистическа партия.

За четвъртък е планувана срещата с ПГ на Българска социалистическа партия, а за петък – 2 август, с „ Възраждане “ и с ПП-ДБ, а в събота с най-голямата групировка в Народното събрание ГЕРБ-СДС.

В известие от Има Такъв Народ до медиите се показва, че срещите са планувани в следния ред:

– ПГ на Българска социалистическа партия на 01.08.2024 (четвъртък) в 14.15 ч в зала 142 в НС;
– ПГ на Възраждане на 02.08.2024г (петък) в 13 ч в зала 1 в Народно събрание
– ПГ на ПП-ДБ на 02.08.2024г (петък) в 16.30 ч в зала 1 в Народно събрание.

„ Страната е изпаднала в дълбока политическа, икономическа и обществена рецесия. Не на последно място е нарушено и доверието сред жителите и техните народни представители.

Едва ли има виновен народен представител в 50-ото Народно заседание, който да не осъзнава, че на страната е нужно устойчиво ръководство, което да стартира да взема решение най-неотложните проблеми.

Това не може да стане без необятна парламентарна поддръжка и ясна управническа стратегия “, се споделя в поканата на Има Такъв Народ.

По време на срещите от преговорния екип от групировката на Слави Трифонов декларират, че ще се разискват целите за ръководство на страната, най-неотложните проблеми и ограничения за тяхното решение и съответни периоди за осъществяване на горепосоченото.

Има Такъв Народ получиха третия изследователски мандат от президента Румен Радев в понеделник.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР