От хостеса до депутатка с перлени обувки за 3000 лв.

...
От хостеса до депутатка с перлени обувки за 3000 лв.
Коментари Харесай

Славена Точева - от хостеса до депутатка с перлени обувки за 3000 лева

От хостеса до депутатка с перлени обувки за 3000 лева - това е пътят на варненката Славена Точева, известна повече като “Мис Преференция ". Сега тя ще би трябвало да избере последващо занятие, откакто към този момент не е депутат. В четвъртък сътрудниците ѝ гласоподаваха молбата ѝ да се отдръпна от Народното събрание, за която се твърди, че е подала по гледище на Бойко Борисов.

Оставката е обвързвана със загубата на Иван Портних в кметската борба, за която се приказва, че е финансирана от митичния горист предприемач Даниел Славов - Дидо Дънката. Според осведомени същият стои и зад сполучливата политическа кариера на Точева.

Самата хубавица разгласи, че си отива от Народното събрание като жест на поета отговорност за загубата на Портних. Тя бе лидерка на младежите от ГЕРБ в града.

Младата, само че към този момент някогашна депутатка, е родена на 7 декември 1990 година в Шумен, бакалавър е по ръководство на туризма и магистър по финанси в Стопанска академия “Д.А. Ценов " - Свищов. В биографията ѝ на парламентарния уебсайт е посочено, че владее британски, съветски, сръбски и испански. Заседава в двете разпуснати предварително 45-о и 46-о Народно събрание и в актуалното 47-о. Работила е и като еколог в две компании.

Мълвата във Варна обаче е друга - Точева е някогашна хостеса в нашумял варненски клуб. Известна е с редица всемирски изяви, в това число към състезания за хубост. Според " Уикипедия " Точева е била съучастник във компания с Дениз Сакаллъ, наследник на някогашния ръководител на Движение за права и свободи Варна - Ведат Сакаллъ, на който през 2017 година трансферира целия си дял. Същата година ечлен на журито на конкурса “Мис Варна " като представител на клуб “Сенсо ". 

Славена Точева печели най-голям преференциален избор два пъти подред на парламентарните избори. На последните на 2 април имаше забележителната поддръжка на 10 155 гласоподаватели. Така младежката лидерка на ГЕРБ във Варна е получила повече преференции от лидера Даниел Митов (с 4339) и от Красен Кралев (с 2996). На предходните избори пък завоюва 7306 преференции.

Интересното е, че огромна част от гласовете идват от няколко варненски села, в които надали светската дама в миналото е ходила, или най-малко няма фотоси от срещите ѝ с евентуални симпатизанти, които да е омаяла с изключение на с хубостта си и с хрумвания за тяхното бъдещо благоденствие. Не става ясна повода за огромното гласоподаване в нейна изгода, единственото разумно пояснение е някакъв различен тип мотивация, като да вземем за пример финансова, заподозряха я политическите съперници.

Първите си смели стъпки в Народното събрание Точева направи с обувки, украсени с перли, продавани от известна френска марка за 3000 лв.. И това не остана неусетно от медиите. Оттогава тя не пропуща да покаже лукс и класа в коридорите, където постоянно се разхождаше като на ревю - носеща с горделивост хубостта и скъпите си облекла.

По време на работата си в Народното събрание дамата е отправила единствено едно запитване - по отношение на огромния, съгласно нея, брой преференции, получени от различен варненски народен представител - Стела Николова от Демократична България. Но те доста по-малко в съпоставяне със личните ѝ - 3862, а като се има поради интензивността на Николова на локално равнище, надали е толкоз извънредно.

На 5 май народен представител Точева упорства да ѝ бъде отговорено документално дали са постъпвали сигнали в Министерство на вътрешните работи за зависимости и обвързаности на Николова с представители на локалния бизнес. Отговорът е негативен и тя не излиза повече на трибуната.

32-годишната красавица има брачен партньор, за който се знае, че лежи в испански затвор с присъда за наркотрафик. Цяла Варна приказва за любовта ѝ с митичния предприемач Дидо Дънката. Публична загадка в града е, че неговата финансова поддръжка поражда неочакваната ѝ политическа кариера, написа " 24 часа ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР