От хлапачката Дивна вече няма и следа. Певицата, която се

...
От хлапачката Дивна вече няма и следа. Певицата, която се
Коментари Харесай

Дивна стана мадама и половина

От хлапачката Дивна към този момент няма и диря. Певицата, която се прочу с успеха си в "Пей с мен " и стана фаворитка на публиката, към този момент е огромно момиче, а красивите й черти не могат да останат незабелязани от почитателите, които постоянно я ласкаят в мненията си в обществената мрежа.

23-годишната русенка се е трансформирала до неразбираемост и към този момент е същинска хубавица. За да акцентира женствеността си, тя залага на секси тоалети, само че не прекалява с гримовете. Въпреки, че е мацка и половина, към персоналният й живот има много незнайни. До момента любимката на Миро не е афиширала или показвала по какъвто и да е метод да е обвързана.

С този бял костюм изпълнителката може да мине и за начинаеща бизнесдама. Елегантността й отива, а също по този начин акцентира съвършените й ограничения, за които могат да й завиждат доста нейни връстнички.

Тя е още дребна, само че към този момент знае, че всяка дама би трябвало да има в дрешника си дребна черна рокля. Певицата комбинира с изтънчено украшение и блестяща чантичка. Моделството й отива, тъй че може да намерения и в тази тенденция.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР