От Хамрун Спартанс са пратили на УЕФА отговор за искането

...
От Хамрун Спартанс са пратили на УЕФА отговор за искането
Коментари Харесай

От Хамрун Спартанс са пратили на УЕФА отговор на жалбата на Левски

От Хамрун Спартанс са пратили на УЕФА отговор за настояването на Левски за преиграване на мача сред двата отбора от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите, оповестява малтийската телевизия " Net ".

" Спартанците " отстраниха 26-кратните първенци на България след дузпи, само че от " Герена " показаха доказателство за фактическо нарушаване на разпоредбите при втория гол на противника в постоянното време на дуела.

За правенето на своята отбрана от Хамрун Спартанс са заложили на мощен екип от експерти по футболните правила, специалисти по съдийство и хора с огромен опит в спортното право.

" Бихме желали да осведомяваме нашите членове и последователи, че клубът изправи по-рано през днешния ден формален отговор на тъжба, изпратена до УЕФА от Левски след гостуването ни София предишния четвъртък. Искам персонално да благодаря на всички, които участваха и помогнаха със своите механически и професионални знание, за правенето на документа в толкоз къс период ", гласи формалното известие на Хамрун Спартанс.
 Левски внесе изясненост за жалбата към УЕФА
Левски внесе изясненост за жалбата към УЕФА

Вижте какво написаха " сините "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР