От гражданско сдружение Българският Род Обединен за Децата (БРОД) изпратиха

...
От гражданско сдружение Българският Род Обединен за Децата (БРОД) изпратиха
Коментари Харесай

От БРОД продължават протестите дори при отлагане Закона за социалните услуги

От гражданско съдружие Българският Род Обединен за Децата (БРОД) изпратиха отворено писмо до медиите, в което изясняват, че няма да спрат с митингите.

Това е техният отговор на въпроса дали биха спрели с митингите, в случай че с 6 месеца бъде отсрочен Закона за обществените услуги. Те обобщават позицията си в пет точки:

1/ Не, няма да спрем с протестите;

2/ Няма да спрем с митингите, даже в случай че представители на властта въпреки всичко се престрашат и ни поканят на градивен разговор по темата;

3/ Няма да спрем с митингите, до момента в който тече новото публично обсъждане;

За и срещу Закона за обществените услуги
За и срещу Закона за обществените услуги

НПО-тата стават медиатор сред страната и децата, притеснява се Ивайло Тинчев

4/ Ще спрем с митингите едвам тогава, когато забележим по какъв начин антидетските и антисемейни закони биват заличени от българското законодателство.

5/ Ще спрем с митингите едвам тогава, когато забележим просемейните и продетски политики да бъдат обнародвани в Държавен вестник, на мястото на геноцидните сега.

От БРОД изясняват, че позицията им се поддържа и от Национална гражданска самодейност НГИ " Системата ни убива ", защото пътят и вижданията им съответстват.

Да спрем с митингите в този момент, до момента в който ЗСУ вероятно би бил замразен за 6 месеца, значи 01 януари 2020 година да стане 01 юли 2019 - законът го има, само че не е влезнал в действие, прецизират от гражданското съдружие.

Те подчертават, че Законът за протекция на детето с правилника за използване, предишни и заключителни разпореждания е същинският проблем. " Това не изключва и всички останали закони, които бяха изменени, с цел да се осъществя безпроблемно геноцидната политика по отношение на фамилиите ни и децата ни! Докато не се промени тези закони - не, няма да спрем с митингите ", пишат от БРОД. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР