От Гражданско движение „БОЕЦ“ разпространиха информация, според която активисти на

...
От Гражданско движение „БОЕЦ“ разпространиха информация, според която активисти на
Коментари Харесай

„БОЕЦ“: ДПС и „Възраждане“ са скачени съдове с общ команден център

От Гражданско придвижване „ БОЕЦ “ разпространиха информация, съгласно която деятели на Движение за права и свободи обикалят селата на областите Хасково и Шумен и провеждат техни членове за транспортиране с рейсове в поддръжка на контрапротеста на „ Възраждане “ за 22 юни, в деня на вота на съмнение към държавното управление.
„ Движение за права и свободи и Възраждане – дружно на площада. Ако някой към момента има подозрения, това е доказателство, че те са скачени съдове с общ команден център. Те са си едно. Както Атака и Движение за права и свободи преди години.

Същият команден център, който стои и зад ГЕРБ и Има Такъв Народ – ченгеджийско-кремълската мафия, която наложи корупцията като модел на ръководство и която трансформира България в троянски кон на Путин в Европейски Съюз.

Движение за права и свободи провеждат рейсове за Възраждане.

За будните жители не е изненада. Копейкин – прякорът му е задоволително индикативен, Доган – почетният ръководител от храсталака в сараите на Лукойл, Пеевски – акушера на Южен поток, Борисов – изпълнителя на Турски поток и Слави – марионетката на Орлин Алексиев и Валентин Златев - всички дружно против опита България да се откъсне от съветските зависимости, да се пребори с корупцията и да отпушим правосъдната система.

Всички мафиотски кланове са мобилизирани в общ фронт “, пишат от гражданското придвижване и зоват: „ Стягайте се за площадите – всеки ден! Гражданите против мафията за смяна и правдивост! Битката продължава! “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР