От гражданско движение Агора България“ организират протест с искане за

...
От гражданско движение Агора България“ организират протест с искане за
Коментари Харесай

Агора България иска оставката на правителството

От гражданско придвижване " Агора България “ провеждат митинг с искане за оставка на държавното управление на Кирил Петков, както от ФАКТИ.

Протестът ще се състои на 1 април от 16:00 часа пред Министерския съвет, като ще се организира под надпис " Стоп на лъжата ".

Архимандрит Дионисий, които е един от участниците в митингите с искане за оставката на държавното управление на Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев през 2020-2021 година, дружно с други участници от митингите тогава - Тодор Стоянов, Петър Недевски, Ренета Инджова, Валери Григоров, настояха за незабавна оставка на държавното управление на Петков, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Никой от нас не е предполагал, че митингът ще послужи за мотив едни хора да дойдат на власт единствено, с цел да употребяват нейните атрибути, а не с цел да ръководят страната', сподели архимандрит Дионисий по време на конференция на " Агора България ", след което уточни, че нито едно от настояванията на протестиращите през 2020 година не е било изпълнено. Дионисий засяга неналичието на промени в правосъдната власт и неизпълнените претенции на митинга.

" Ще останем на площада до последно, до момента в който не забележим страната си друга, тъй като ние не сме желали в никакъв случай някой на гърба на митинга да се качва на власт ", означи още архимандрит Дионисий.

Той уточни, че по време на митингите е виждал министър Атанас Пеканов, само че не и Кирил Петков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР