От годините пълзят клюки за свалянето на Гала от ефир Но

...
От годините пълзят клюки за свалянето на Гала от ефир
Но
Коментари Харесай

Геро хвърли бомбата: Помолиха ме да поема „На кафе“!

От годините пълзят злословия за свалянето на Гала от ефир

Но не щеш ли слухът се трансформира в истина и стана факт. Появи се сериозен претендент за стола на Гала, а плевенчанката беснее и хвърля огън и жупел, като упреква екипа за измяната.

„ Обадиха ми се от управлението на Нова и ме помолиха да стана водещ  на „ На кафе “.Гала  отива на моето място и дружно с Митко Рачков ще довърши сезонът на „ Като две капки вода “. А аз се съгласих да седна на стола на Гала с едно изискване. Предаването да не се споделя към този момент „ На кафе “, а „ С кафе “, хвърли бомбата Геро пред светската кореспондентка Елизабет Методиева.

Геро даде обещание, като един предстоящ шеф, да не пипа хората, гравитиращи към Гала.

На въпрос на репортерката по какъв начин ще става толкоз рано, с цел да води утринното шоу, Геро отговори следното.

„ Ставам рано, изплясквам предаването до 11 и след това си виждам кефа. Гала все се оплаква, само че какво толкоз, ставаш, снимаш, водиш и приключваш. Тя в този момент ще види дали е толкоз елементарно да се води предаване вечер “, съобщи Герасим Георгиев-Геро и с това втрещи Гала.

Всичко това се случи зад кулисите на „ Капките “, единствено че на Деня на шегата. Въпреки това Гала не останала удовлетворена от изявлението на артиста. Тя помръкнала и до края на предаването си била намусена и умислена, доверяват хора зад кулисите.

Инфо: Марица, Crimesbg.com

 

Тагове: Гала На кафе Геро Герасим Георлгиев-Геро водеща
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР