От години Sony пуска Slim“ или тънки версии на своите

...
От години Sony пуска Slim“ или тънки версии на своите
Коментари Харесай

Всичко, което трябва да знаете за „новият PS5 Slim“

От години Sony пуска „ Slim “ или тънки версии на своите гейминг конзоли, като се стартира от PS2. Компанията продължава тази наклонност и с PlayStation 5, като пуска „ Slim “ модел тъкмо в точния момент за празничния сезон през тази година. Трябва да се означи обаче, че Sony не отбелязва публично този модел като PS5 Slim, а по-скоро като „ нов “ PS5.

PS5 Slim ще се появи през ноември

След стартирането на PlayStation 5 на пазара през 2019 година имахте две благоприятни условия. Стандартна версия, която е малко по-скъпа, само че съдържа „ тава “ за дискове, както при предходните конзоли, или цифровото издание, което е по-евтино, само че не съдържа „ тава “ за дискове.

Сега, както съобщихме преди дни ще има нов модел и за двете версии, който ще е по-малък и по-компактен с опция за прибавяне на външно в допълнение дисково устройство. Пускането на пазара през ноември 2023 година важи за Съединени американски щати. Ако не сте в Съединени американски щати, ще би трябвало да почакате още малко, с цел да се сдобиете с един от тези нови, по-тънки PS5. Sony разгласи, че ще популяризира новия модел PS5 в други страни „ през идващите месеци “, само че формулировката е съзнателно неразбираема.

По какво „ PS5 Slim “ се разграничава от PS5?

Е, както се очакваше, главната разлика е, че моделите „ Slim “ са доста по-тънки и по-леки от предходните модели. Новият модел е с 30% по-малък размер от двете предходни версии и тежи с 18% по-малко от истинския цифровa версия и с 24% по-малко от истинския елементарна версия.

Има и спомагателен артикул по желание – Ultra-HD Blu-ray външно дисково устройство, което може да се добави към цифровата версия. Има и гланцово покритие на горната част, като долната част остава в непрозрачен жанр като истинските модели.

Кога можете да очаквате „ PS5 Slim “?

Както беше маркирано по-рано, PS5 Slim ще бъде пуснат на пазара в Съединени американски щати през ноември 2023 година, а разпространяването му в други страни ще стане „ през идващите месеци “. Има доста аргументи, заради които PlayStation 5 би трябвало да бъде идната ви подпора, и в случай че си купувате такава, може и да си купите най-новия модел.

В взаимозависимост от модела, който изберете „ PS5 Slim “ ще ви коства сред 449,99 и 549,99 евро, което е сходна цена с тази на истинските модели.

Ако към момента нямате PlayStation 5, новината за по-нов, по-тънък модел, който ще се появи тъкмо в точния момент за празниците е чудесна, стига да не се повторят проблемите с доставките, които изтезаваха истинските модели при стартирането им на пазара през 2019 година.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР