От години се знае, че Матю Пери има доста проблеми,

...
От години се знае, че Матю Пери има доста проблеми,
Коментари Харесай

Защо връзките на Матю Пери се провалят

От години се знае, че Матю Пери има много проблеми, като в записките си, както и в изявление за списание People, разкрива повече за зависимостта си от алкохола и опиатите.
 Матю Пери, зависимостта му към алкохол и опиоиди и признанията му, че едвам не е изгубил живота си
Матю Пери разкрива цялата истина за себе си

Откровеното самопризнание на артиста за проблемите му с опиатите

И до момента в който животът му е бил подложен на карта на няколко пъти, артистът, добил известност от сериала " Приятели ", е трябвало да се оправя и с други персонални проблеми. Като да вземем за пример връзките с дамите. Миналата година той скапе годежа си с Моли Хървиц.

В изявлението си Пери споделя, че все пак към момента мечтае да бъде брачен партньор и татко. За предходните си връзки артистът признава, че в даден миг постоянно е опитвал да откри нещо неправилно у колегата си, с цел да скъса с него.

Но в действителност не всеки път е имало такова нещо. Просто той е бил изплашен от вероятността да бъде унижен по някакъв метод от тях. От The New York Post напомнят, че през годините Матю Пери е имал връзки с Лизи Каплан, Ясмин Блийт и Джулия Робъртс.

В момента Пери е в търсене на сродната си душа, като едно от нещата, които търси у една жена, е да бъде финансово самостоятелна. Това е по този начин, тъй като на няколко пъти се е опарвал от дами, които не се интересуват от него, а от парите му.
 Матю Пери, Кортни Кокс,
Признанието, което направи Кортни Кокс за Матю Пери

Притесненията на артиста по време на фотосите на " Приятели: Отново дружно "

А като изключим положителните и непрекъснати приходи, идната жена до артиста би трябвало да бъде красива освен извън, само че и от вътрешната страна. Да бъде грижовна и да го поддържа. Матю Пери признава, че е имал боязън от това да се влюби, само че с помощта на интензивна терапия е съумял да го преодолее.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР