От години се говори за продължение на Шантав петък -

...
От години се говори за продължение на Шантав петък -
Коментари Харесай

Линдзи Лоън все по-близо до следващия “Шантав петък

От години се приказва за продължение на " Шантав петък " - една от най-хитовите комедии с Линдзи Лоън в основната роля.
 Линдзи Лоън назад в играта - огромното завръщане в киното
На цялостни обороти - огромното завръщане на Линдзи Лоън в киното

И каква е била повода да напусне Холивуд

Миналата година към този момент се заприказва по-сериозно, че по втора част на кино лентата от 2003 година фактически се работи. Тогава стана ясно също, че се водят договаряния както, по този начин и, да повторят функциите си надлежно на дъщерята и майката, които разменят телата си.

И двете актриси преди са споделяли желанието си да се съберат още веднъж за продължение на комедията.  дори е казвала, че самата тя е потърсила свои познати от " Дисни ", на които е издала, че е подготвена за още един филм.

В свое изявление  също е споделяла, че тя и колежката ѝ са " отворени към това ". А предишният месец в предаването на Анди Коен в SiriusXM 37-годишната актриса удостовери, че продължение на " Шантав петък " в действителност ще има.

Въпреки че тогава тя не издаде детайлности за новия филм, в този момент The Hollywood Reporter дават малко повече информация.

Изданието написа, че същинската работа по втората част ще стартира още това лято и ще бъде снимана в Лос Анджелис. Освен това към този момент е определен и режисьор - Ниша Ганатра.

Все още не е публично доказано присъединяване на  и, само че за това сега се водят договаряния. А поради към този момент изразеното предпочитание от страна и на двете актриси за продължение на кино лентата, би било много изненадващо да откажат.
 Линдзи Лоън и Джейми Лий Къртис в продължението на “Шантав петък ” цели 20 години след премиерата на комедията
20 години по-късно - Линдзи Лоън се завръща за продължение на един от най-култовите си филми

И още веднъж един до друг с Джейми Лий Къртис

Според The Hollywood Reporter към този момент не е ясно дали филмът ще се завърти по кината или пък ще тръгне премиерно в Disney+.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР