От години се говори, че вдовицата на Главния е сред

...
От години се говори, че вдовицата на Главния е сред
Коментари Харесай

Не Е За Вярване! Вижте Как Жоро Илиев Прецака Мая От Отвъдното!

От години се приказва, че вдовицата на Главния е измежду най-крупните притежатели на земя в курорта Пунта Кана – най-атрактивното място в източната част на екзотичната република в Карибско море. Палмовият парадайс с бели тропически плажове е измежду най-популярните туристически дестинации в света. Приживе известният с предприемаческия си усет Жоро Илиев вложил над половин милион $, закупувайки земи на острова, писа „ Ретро “.

Върху същите тези земи през днешния ден се простират няколко от най-луксозните и посещавани ризорти с милиони долари годишна облага. С днешна дата обаче притежател на закупените от Главния доминикански земи била не вдовицата му, а тайнствен американски предприемач, оповестява предаването „ Светски вести ” на ПИК TV.

В нотариалните актове точно неговото име стояло като владелец на парцелите. Според осведомени той бил един от доверените хора на Георги Илиев и още преди висаджията да бъде екзекутиран пред заведението му „ Буда Бар “ на Слънчев бряг през 2005 година, персонално трансферирал собствеността си на американеца.

Според някои причина за това била течаща в тези години инспекция в Доминикана чисти ли са бизнесите на крупните притежатели на земя на острова. Американският сътрудник на Илиеви през годините останал предан към вдовицата Мая и траял да ѝ регистрира % от приходите от парцелите на мъжа ѝ. Днес върху тях действат хотели на разнообразни световноизвестни вериги.

Практиката на Доминикана била такава, че земята, върху която са издигнати първокласните ризорти, не се продава на хотелиерите, а те заплащат наеми на нейните притежатели. Макар черно на бяло да няма нищо на свое име в карибската република, разполагаем на Мая Илиева бил вилает, още веднъж записан на името на тайнствения американец. Имотът не бил нищо изключително като площ – не повече от 200 квадрата, обособени в няколко жилището, обзаведени в испански колониален жанр.

Те не се отдавали чартърен за туристи, а постоянно подслонявали хора от най-близкото обграждане на Мая. От щедростта ѝ са се възползвали и много ВИП персони от столичния елит. Там са ваканцували и някогашният ухажор на Мая – Ники Шванца, и други варненци като Анита Мейзер и починалия ѝ мъж Николай Димов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР