От години не бях преживявал толкова хубав ден като вчерашния

...
От години не бях преживявал толкова хубав ден като вчерашния
Коментари Харесай

Костадинов: От години не бях преживявал толкова хубав ден като вчерашния 3 март!

" От години не бях преживявал толкоз прекрасен ден като вчерашния 3 март! Сега ще ви кажа за какво, като ще ви кажа и това, което американските медии скриха от вас ". Това написа ръководителят на Политическа партия " Възраждане " Костадин Костадинов във Facebook профила си във връзка честването на 3 март на Шипка.

Ето цялостния текст на обявата му:

От години не бях преживявал толкоз прекрасен ден като вчерашния 3 март! Сега ще ви кажа за какво, като ще ви кажа и това, което американските медии скриха от вас:

1. Нашата акция да се съберем 100 000 души на Шипка се увенча с голям триумф.  По данни на полицията е имало повече 1000 рейса (само Възраждане провежда 100) и още хиляди коли. Проходът Шипка беше затворен и от двете страни за първи път в историята. Ходя на върха от 26 години, на такова нещо не съм виждал - в случай че искаш да се качиш на паметника,  вчера трябваше да изкачиш цялата планина пеш, 15 км нанагорнище! И десетки хиляди българи го сториха! Вчера на Шипка бяхме 100 000 българи!!!

2. Възраждане докара няколко делегации от чужбина от наши сродни партии. От немския бундестаг пристигнаха представителите на Алтернатива за Германия депутатите проф. Харалд Вайел и проф. Райнер Ротфус. От Молдова пристигнаха депутатите от молдовската партия Възраждане Александър Суходолски (който е и българин) и Василий Боля, както и председателката на партията Наталия Параска, с които развяхме знамената на другарска Молдова и на българската Гагаузка автономност в републиката. Заедно с тях бяха още и два рейса членове на молдовското Възраждане. Отделно младежката ни организация беше поканила свои другари от партиите Наша татковина (Унгария), Свобода и директна народна власт (Чехия), Алтернатива за Германия (Германия) и Републиканска партия (САЩ).

3. На върха имаше опит от платени провокатори да основават провокации против всички участници в честванията, само че безусловно самите хора ги сложиха на мястото им. По наша информация провокацията е била проведена от ППДБ, с цел да се опорочат празненствата. 

4. Не на последно място - паметникът беше затворен за гости по време на честването! Отворили са го чак след края, когато към този момент съвсем всички хора са си тръгнали. 

Възраждане пораства с такива темпове, че няма мощ, която да ни спре! Остава ни единствено едно - откакто към този момент сме пробудили стотици хиляди българи, да пробудим и милиони, с цел да извоюваме още веднъж свободата на нашия народ!

Да живее България!

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР