От години не бях преживявал толкова хубав ден като вчерашния

...
От години не бях преживявал толкова хубав ден като вчерашния
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: От години не бях преживявал толкова хубав ден като вчерашния 3 март!

" От години не бях преживявал толкоз прекрасен ден като вчерашния 3 март! Сега ще ви кажа за какво, като ще ви кажа и това, което американските медии скриха от вас:
Нашата акция да се съберем 100 000 души на Шипка се увенча с голям триумф. По данни на полицията е имало повече от 1000 рейса (само " Възраждане " провежда 100 и още хиляди коли. Проходът Шипка беше затворен и от двете страни за първи път в историята. Ходя на върха от 26 години, само че такова нещо не съм виждал - в случай че искаш да се качиш на паметника, през вчерашния ден трябваше да изкачиш цялата планина пеш, 15 км нанагорнище! И десетки хиляди българи го сториха! Вчера на Шипка бяхме 100 000 българи!!!

" Възраждане " докара няколко делегации от чужбина от наши сродни партии. От Германския Бундестаг пристигнаха представителите на " Алтернатива за Германия " депутатите проф. Харалд Вайел и проф. Райнер Ротфус. От Молдова пристигнаха депутатите от молдовската партия " Възраждане " - Александър Суходолски (който е и българин) и Василий Боля, както и председателката на партията Наталия Параска, с които развяхме знамената на другарска Молдова и на българската Гагаузка автономност в републиката. Заедно с тях бяха още и два рейса членове на молдовското " Възраждане ". Отделно младежката ни организация беше поканила свои другари от партиите " Наша татковина " (Унгария), " Свобода и директна народна власт " (Чехия), " Алтернатива за Германия " (Германия) и Републиканска партия (САЩ).

На върха имаше опит от платени провокатори да основават провокации против всички участници в честванията, само че безусловно самите хора ги сложиха на мястото им. По наша информация провокацията е била проведена от ППДБ, с цел да се опорочат празненствата. Не на последно място - Паметникът беше затворен за гости по време на честването! Отворили са го чак след края, когато към този момент съвсем всички хора са си тръгнали.

" Възраждане " пораства с такива темпове, че няма мощ, която да ни спре! Остава ни единствено едно - откакто към този момент сме пробудили стотици хиляди българи, да пробудим и милиони, с цел да извоюваме още веднъж свободата на нашия народ! Да живее България! ", написа в обществената мрежа Фейсбукпредседателя на " Възраждане ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР