От години на мода в киното са продукции като "Бързи

...
От години на мода в киното са продукции като "Бързи
Коментари Харесай

Баничарка вилнее край Пловдив

От години на мода в киното са продукции като "Бързи и гневни ", триумфът им се потвърждава от милионите продадени билети. Българите не са разграничават вкусово от международната публика и при всеки нов филм с автомобилни гонки, надпревари и каскади, те завладяват киносалоните.

Дали обаче феновете вършат разликата сред небивалица и действителност? Опасенията на стотици психолози за прехвърлянето на симулацията към всекидневието, към живота тук и в този момент, май се оказват напълно състоятелни.

Повод да затвърдим тази догадка са фрагменти, снимани с видеорегистратор на четец на TrafficNews.bg, който снима същински екшън на автомагистрала "Тракия " край Пловдив. На видеото се вижда по какъв начин водач на автомобил вид "баничарка " се държи съвсем като воин от холивудска продукция или като че ли е зад кормилото на кормило джойстик, с което управлява возило във виртуална действителност.

Водачът на автомобила със софийска регистрация подхваща извънредно рисково изпреварване - първо минава в лява лента тъкмо пред записващата кола, след това прави цялостен диагонал на платната, озовавайки се в спешната лента, с цел да изпревари различен автомобил от дясно. Сетне отново се връща в междинна лента, а към края на клипа се вижда и захождането му в лява лента за нова случка вид "бързи и гневни ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР