От години Motorola успява да радва феновете на Android с

...
От години Motorola успява да радва феновете на Android с
Коментари Харесай

Moto G 5G Plus - евтин, но сигурен достъп до 5G

От години Motorola съумява да радва почитателите на Android с много качествени и способни, само че и същински налични откъм цени устройства. А тази композиция, както знаем, е необичайност на пазара.

Наскоро оповестеният Moto G 5G Plus е отличен образец за тактиката на компанията и се слави като първия бюджетен 5G модел на марката.

Ще стартираме в обратна посока и ще кажем, че този прелестен на тип модел ще вкара 5G в джоба ни единствено против 350 евро за базовия модел. Това е приятна вест за сегмента на 5G моделите, които към момента държат много високи цени.
 Снимка 487104

Въпреки ниската цена, телефонът е зареден с цели четири задни камери, както и две предни, изрязани в дребни дупки в 6.7-инчовия екран. Селфи конфигурацията включва 16-мегапикселов основен датчик с усъвършенствания в фотосите при слаба светлина и широкоъгълен датчик, който хваща " четири пъти повече от приятелите ни в фрагмента ".

Това ще би трябвало да се тества, с цел да забележим по какъв начин думите на Motorola се материализират на процедура.

На гърба имаме 48-мегапикселов основен датчик, 8-мегапикселов ултра-широк подобен, камера за дълбочина и 5-мегапикселова макро леща.
 Снимка 487103

Процесорът е Snapdragon 765, от който не трябва да чакаме чудеса, само че можем да сме спокойни, че ще подкара игри и ще обезпечи гладка навигация през приложения. 90-херцовият екран също ще се грижи за плавните анимации.

Малкият модел, чиято цена обявихме нагоре, идва с 64GB място за предпазване и 4GB RAM, а за още 50 евро от горната страна можем да получим 6GB RAM и 128GB памет.

Батерията обаче ни сграбчи повече - цели 5000mAh, които обезпечават до два дни работа, дават обещание Motorola.
 Снимка 487102

От компанията са добавили и датчик за пръстов отпечатък в дясната страна на устройството, който може да бъде програмиран да извършва избрани функционалности. Екстра, която Motorola назовава Power Tap.
 Moto G8 Power Lite - новият бюджетен смарт телефон на Motorola
Изненадата в новия бюджетен смарт телефон на Motorola

Moto G8 Power Lite си заслужава вниманието ни

Moto G 5G Plus ще стартира да идва в Европа от през днешния ден, 8 юли, и сигурно ще грабне вниманието на почитателите на марката, които желаят да са измежду първите закачили се за свръх бързата интернет мрежа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР