От години феновете на музикалната икона Beyoncé Knowles-Carter и Shawn

...
От години феновете на музикалната икона Beyoncé Knowles-Carter и Shawn
Коментари Харесай

JAY-Z поставя истината за произхода на името на Blue Ivy

От години почитателите на музикалната икона Beyoncé Knowles-Carter и Shawn " JAY-Z " Carter се чудят каква е същинската история зад щерка им характерно име, Blue Ivy.

Спекулациите и митовете най-сетне се срещнаха с действителността, когато Картър сподели извънредно на „ CBS Mornings, че името не е цветово желание или деликатно оркестрирана тактика за брандиране, както допускаха слуховете, а по-скоро палав, гальовен термин, който разцъфтява от екрана на сонограмата.

„ Трябваше да е Бруклин “, сподели Картър на Кинг, кимвайки за дълбоката персонална връзка, която двамата изпитват с региона на Ню Йорк, където е израснал.

Световното турне на Бионсе „ Renaissance “.  

Картър, който избра да се отдръпна от типичната си роля на сцената, наблюдаваше в профил. 

„ За мен това беше най-хубавото й турне ", сподели той. „ Това ми се стори най-завършеното. "  

Въпреки че осъществяването пред хиляди хора не е нещо ново за Бионсе и Джей Зи, това беше за Блу Айви. Той сподели той гледаше с „ настръхване “ по какъв начин, макар че Блу Айви беше нервна, тя беше решена да се изправи против тълпата.

„ Блу се е родила в този свят, който не е поискала. Тя е родена в живот, който не е поискала. Така че, откогато се е родила, тя е обект на наблюдаване и публично внимание и всеки има мнение, " сподели Картър.

" Тя искаше да го направи. Тя искаше да го направи първата вечер и ние си казахме: „ Добре, в случай че това е нещо, което желаете да извършите, не можете просто да отидете там. Трябва да работиш с танцьорите и да работиш. И тя работеше всеки ден и я гледаше по какъв начин работи настойчиво ", сподели той.

Песента " My Power ", която беше показана по време на нейното осъществяване, се почувства като определящ миг за Blue Ivy, сподели Картър. " Ти не мога да напиша по-добър сюжет. "

Кинг и Картър приказваха за фамилията си по време на широкообхватно изявление и обиколка на изложбата " Книгата на HOV " в публичната библиотека на Бруклин. Той сподели, че той и баба му показа прочувствено прекарване, до момента в който седеше в едно от прожекционните пространства на изложбата в деня на откриването.

„ Баба ми е повода, заради която съм запазен и въздържам възприятията си, идва от нея към мен майка, на мен. И тя стартира да плаче. " След това рапърът сподели, че той също е почнал да плаче.

" И може би съм я виждал да плаче три пъти в живота си ", сподели той. " Тя просто, знаете ли държи всичко покрай жилетката. Ето коя е тя. Получих доста от методите си от нея. И майка ми също получи доста способи от нея. Сега го виждам. "

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР