От години е публична тайна, че фолкпевицата Мария си избира

...
От години е публична тайна, че фолкпевицата Мария си избира
Коментари Харесай

Мария най-накрая си призна: Правя секс срещу пари!

 От години е обществена загадка, че фолкпевицата Мария си избира богати спонсори, които угаждат на всеки неин каприз. Тя най-сетне реши да проговори и да си признае, че е правила секс против възнаграждение. 

Нещо повече, Мария има намерение да последва образеца на колежката си Глория и да напише автобиографична книга, Но за разлика от Примата на фолка, тя нямало да приказва за песните си, а за интимния си свят, който бил повече от лют. 

Наскоро в изявление попитаха Мария дали е получавала неприлични предложения, а тя шокира всички с отговора си: " Разбира се. Също по този начин съм се възползвала от тях. Не се срамя от това, че някои ми е отправял непристойно предложение, даже се усещам поласкана за високата оценка, която мъжете ми дават по този метод ". 

Признанията на Мария стигат много по-далеч с откровението, че държи мъжът до нея да е финансово постоянен и да може й угажда и сбъдва всяка нейна фантазия. " И в природата е по този начин - животните от женски пол търсят най-силния от своята порода ", споделя тя. 

Миньончето споделя, че изкараните пари от музика влага в образованието на щерка си Марая. Много любовници са й подарявали коли и жилища, само че единствено до момента в който са дружно. След това си ги прибирали. 

Мария признава, че е имала най-готините и съумели мъже в живота си, само че не назовава точна численост. " Всеки по собствен личен метод ми е дал 100% обич и опора. Всеки е съдействал за това, което съм аз все още ", добавя тя.

Отскоро има нов мъж в живота си, само че не издава нищо повече за него, написа Шоу блиц.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР