От години чакаме Ники Михайлов да надуе корема на Николета

...
От години чакаме Ники Михайлов да надуе корема на Николета
Коментари Харесай

Бременната Николета се тъпче като прасе, гони Ники М. по кила

От години чакаме Ники Михайлов да надуе корема на Николета Лозанова и ето, че най-сетне щастливото събитие се случи. Красавицата от Караджово не стопира да споделя с феновете си по какъв начин върви бременността и много ги тормози, защото другояче постоянно пазещата режим Ни Ло е почнала да се тъпче като прасе.

Николета, която е най-следваната българка в Инстаграм, с над 840 хиляди последователя, показа и фотография на наедрялото си коремче. От поста излиза наяве, че сега тя се намира в Истанбул, където бременее по-щастлива отвсякога.

Лозанова разкри, че към този момент много й се хапва и показа сандвича, който я е изкушил през днешния ден. От описанието към фотоса излиза наяве, че папкането толкоз й се е усладило, че Ни Ло си е разрешила няколко сандвича. А до неотдавна караше с по една ябълка дневно.



Кой в действителност е бременният?

Със сигурност пръст в тази работа има и таткото Ники Михайлов. Малката Перука, както е прочут футболистът, има съществени проблеми с килата от години и на няколко пъти тежестта му надвиши 130. Ако двамата се провиснал и си похапват дружно, може много бързо да се трансфорат в Сашо Симов и Юлия Ал-Хаким.
 
Припомняме, че при започване на ноември Николета пусна пост, в който написа “Две сърца в едно тяло ”, обявявайки че е бременна за повторно. Това написа преди дни плеймейтката Николета Лозанова в инстаграма си и по този начин заяви богатствата новина, че е бременна за повторно.

Бебето се чака да се роди незабавно след Нова година и по думите на другари на двойката то ще е момче.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР