От години БСП говори за паралелната държава и най-накрая тя

...
От години БСП говори за паралелната държава и най-накрая тя
Коментари Харесай

Христо Проданов: Паралелната държава излиза наяве

" От години Българска социалистическа партия приказва за паралелната страна и най-сетне тя става ясно ", съобщи депутатът от ПГ " Българска социалистическа партия за България " Христо Проданов в тв изявление. Той отхвърли изрично да има директна връзка сред конференцията на основния прокурор Иван Гешев и решението Българска социалистическа партия да се отдръпна от договарянията за кабинет. 
Няма връзка сред разтърсванията в прокуратурата и решението на Българска социалистическа партия да не поддържа кабинет на ГЕРБ-СДС, разяснява и националният представител от Българска социалистическа партия Деян Дечев в тв изява. " И господин Гешев и господин Сарафов оповестиха, че ще подхващат съответни дейности против съответни лица. Добре би било за България тези мощни думи да прераснат в дейности, защото една от главните рецензии към прокуратурата е за затлачените каузи. Появи се версия, че тези каузи съзнателно са " на трупчета ", с цел да може да се управлява и манипулира този или оня политик, което е извънредно обезпокоително. Когато политици се намесват в работата на прокуратурата и назад няма почтени, само че това, което се случи през вчерашния ден е нещо ужасно ", добави Дечев.
Не би трябвало да има вмешателство в работата на институцията, безапелационен е депутатът от левицата Иван Ченчев. " Още когато Мария Габриел изиска оставката на основния прокурор Иван Гешев водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова предизвести, че това е директна интервенция в работата на прокуратурата. Затова и ние не се месим. Ако всичко, което Гешев през вчерашния ден сподели е правилно, той би трябвало да облече думите си в каузи и тогава ще му повярваме ", разяснява Ченчев.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР