От година насам единственият син на президентшата Десислава Радева се

...
От година насам единственият син на президентшата Десислава Радева се
Коментари Харесай

Синът на Деси Радева изчезна след афера с топлес моделка 


От година насам единственият наследник на президентшата Десислава Радева се е покрил от общественото пространство. По образеца на майка си Страхил е зарязал обществените мрежи и е неоткриваем за приятелите си. 26-годишният юноша даже не поздрави Десислава за скорошния й рожден ден на 9 юли с честитка във Facebook. Първата дама навърши 53 години без огромно тържество, дни откакто се върна от религиозния си поход по Пътя Камино, написа „Ретро“.

Допреди да прекрати независимите си медийни изяви Радева обичаше да се хвали с достиженията на сина си. В последно време обаче дирите му се губят. Известно е, че Страхил, чиито татко е депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски, приключи университет в Щатите. През 2020 година, след привършване на образованието си се прибра у нас, само че не продължи със идната степен на образование. Синът на първата дама е зарязал и спортната си кариера. От възпитаник той е волейболна вяра и е играл за Левски до момента в който е бил в Испанската гимназия, а по-късно за университетския отбор в Америка. Наследникът на Радева в моменти се води незает, най-малко съгласно професионалната му биография в интернационална платформа за търсене на работа.

Запознати разкриват, че синът на президентшата се покрил след серия любовни кавги, в които бил забъркан. Най-зле му се отразили пиперливите мнения по негов адрес откакто стана ясно, че имал спекулация със скандалната еротична моделка Силвия Юрукова, до момента в който тя е била обвързана с различен мъж. Любовните разочарования върнали Страхил към ергенския живот и той към момента е самостоятелен.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР