От година на година слушаме безброй бабски приказки“ за това

...
От година на година слушаме безброй бабски приказки“ за това
Коментари Харесай

Докторът развенчава митовете за лекарствата за сенна хрема – и разкрива какво всъщност действа

От година на година слушаме безчет „ бабски приказки “ за това по какъв начин да лекуваме ужасяващата сенна хрема – без значение дали посредством TikTok или вашето поверие баба. Но какъв брой от тях фактически работят?

Водещ персонален доктор в Superdrug Online Doctor споделя, че е време да развенчаем някои вековни легенди към сезонното отичане и да хвърлим светлина върху това какви медикаменти в действителност ще оказват помощ за облекчение на вашите признаци.

Въпреки че може да наподобява смешно да намажете ноздрите си с вазелин, доктор Бабак Ашрафи твърди, че това е един от най-хубавите трикове „ Направи си самичък “, който даже е подсилен от NHS. Той изясни: „ Тази техника не е толкоз лек, а е по-скоро да работи като блок за прашеца и да го улови, преди да навлезе във вътрешния нос.

„ Някои хора втриват това в ноздрите си, с цел да помогнете за хващане на пъстър прашец и това е хак, който се предлага от NHS, само че за всеки, който не се усеща комфортно да прави това, постоянно можете да употребявате кърпички като Superd...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР