От гледна точка на “, партията, която на практика още

...
От гледна точка на “, партията, която на практика още
Коментари Харесай

Стефан Янев: За нас всеки резултат е добър. Путин е агресор, но агресорът не е руският народ

От позиция на „ “, партията, която на процедура още не е структурирана и влезе в тази акция неподготвена, всеки резултат е добър. Така разяснява в студиото на bTV  прогнозните изборни резултати. 

По думите му, в случай че станат част от Народното събрание, ролята им е да се води разговор, да се търси взаимоотношение по значимите за страната въпроси, които предстоят.

„ На България й е нужно държавно управление за идния интервал на рецесии. Въпросът е България да има стабилно държавно управление най-малко за една година, с цел да се стабилизира обстановката в страната и това е виновното отношение към всички български жители, които се нуждаят от предложение на решения “, заяви .

„ За коалиция „ “ има една преграда и това е отбраната на националните ползи. От тази позиция е значимо разговорът и взаимоотношението сред партиите “, добави Янев.

Мястото на партиите в българския парламент е да взаимодействат, да търсят решения, а не да се занимават с политически егоизъм, означи още водачът на „ “.

" От началото на предизборната акция аз приказвам едно и също - моята мотивация да вляза в политиката е да намираме решения ", добави той.
Янев съобщи, че би трябвало да се държим отговорно като страна, която има достолепие.
„ Това значи да бъдем солидарни с Европейски Съюз, само че да пожелаеме от Европейски Съюз да има водачество, да има метод на слагане на въпросите по едно и също време солидарно и твърдо. Ясно е кой е агресорът – Путин, само че агресорът не е съветският народ, съветската просвета. По отношение на агресора наказания – да, само че във връзка с съветския народ наказания – не “, заяви .

По думите му договарянията с агресора би трябвало да се водят на равнище Европейски Съюз с единна позиция за допустимо прекъсване на ескалацията на войната.

" Многократно предизвестих, че войната следва, главният симптом за започване на войната е оповестената готовност. Тази война може да ескалира във всяка една посока и тук виновното политическо деяние е да предотвратим сериозна злополука и ескалиране на войната. Ние можем да го създадем със мощно водачество в България, което да се имплементира в мощното водачество на Европейски Съюз, тъй като моята теза и европейските водачи я повтарят, че липсва мощно водачество в Европейски Съюз. Европейски Съюз се държи като вторичен състезател – няма обща визия, няма общи условия, не е равнопоставен на масата на диалозите. Не може като страна-член да позволим този съюз да се провали “, отбеляза .
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР