От гледна точка на инвеститора, е най-добре да продължа да

...
От гледна точка на инвеститора, е най-добре да продължа да
Коментари Харесай

Илон Мъск призна, че взема кетамин - неговото специално лекарство

" От позиция на вложителя, е най-добре да продължа да го вземам "
Бившият водещ на CNN Дан Лемън взе изявление от Илон Мъск. В него шефът на SpaceX и Tesla призна, че използва кетамин. Това е мощен анестетик, който в предишното се е ползвал върху коне и за интервенции на хора.

Днес в Съединени американски щати кетаминът се изписва за лекуване на меланхолия и постравматичен стрес. Страничните му резултати включват загуба наизуст, халюцинации и влизане в сходни на транс положения. Според фармацевтите към кетамина е допустимо пристрастяване.

" Това, което има значение, е крайният резултат. Tesla коства повече от всички свои съперници взети дружно. Това е сносно, като имаме поради, че тръгнахме от нулата. От позиция на вложителя, в случай че има нещо, което вземам, до момента в който сме реализирали този триумф, то би трябвало да продължа да го вземам ", съобщи милиардерът, добавяйки, че използването му на кетамин е в полза на компанията и акционерите.

Разговорът стана под напрежение, когато Лемън повдигна тематиката за опиатите.

" Знаеш ли, мисля, че е много персонално да питаш някого за здравна рецепта. Но да, имам такава ", сподели Мъск на Лемън.

В Съединени американски щати кетаминът може да се закупи от аптеките с рецепта, а единствено за последната година в страната са се появили стотици кетаминови клиники, които оферират " терапия " на по-заможни клиенти. В елитния квартал на Ню Йорк, Манхатън, броят им е 12, написа " Гардиън ". Освен това веществото е елементарно налично и " на улицата ", като то се приема за забавление в клубовете.

" Виж, от време на време имам негативно химическо положение в мозъка си. Можем да го назовем меланхолия. Кетаминът е потребен за излизане от този негативизъм ", показа Мъск.

През януари " Уолстрийт Джърнъл " разгласява материал за Илон Мъск и неговата " приложимост на опиати ". Според публикацията веществата варират от кокаин до ЛСД.

" Каквото и да върша, явно би трябвало да продължа да го върша! ", отговори Мъск в " Туитър " през януари.

Според отчета Мъск е приемал кетамин за забавление, а освен под наблюдението на здравни експерти, както той наподобява допуска в изявлението си с Лемън.

Мъск добавя, че в никакъв случай не се е провалял на нито един тест за опиати, изключително в SpaceX. Тези проби са част от стратегически за компанията и Съединени американски щати контракти. НАСА удостовери това в предходно изказване пред Futurism.

Милиардерът очевидно е останал неудовлетворен от изявлението, тъй като преди излъчването му назова водещия " надут простак, който бълва нелепости ".

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР