От Германската футболна федерация признаха, че е трябвало да бъде

...
От Германската футболна федерация признаха, че е трябвало да бъде
Коментари Харесай

В България кога? Германската федерация призна, че не е отсъдена дузпа за Борусия срещу Бохум

От Германската футболна федерация признаха, че е трябвало да бъде отсъдена дузпа за Борусия Дортмунд в мача с Бохум (1:1) от Бундеслигата, игран в петък, заяви ДПА.

В 65-ата минута на срещата нападателят на отбора от Дортмунд Карим Адейеми бе съборен от бранителя на домакините Данило Соарес, само че съдията Саша Щегеман реши, че няма нарушаване и не гледа обстановката на видео повтаряне.

" Защитникът се хвърля откъм гърба с двата крайници в битката за топката. Той не играе с топката и удря крайници на нападателя, като го събаря. Това е нарушаване и дузпа ", оповестиха в официално съобщение спортната дирекция на немските съдии.

" Днес съдията реши изхода на мача. Пет кръга преди края и поради битката за купата в Германия да не гледаш тази обстановка е несериозно и плахо ", съобщи спортният шеф на Борусия Дортмунд Себастиан Кел.

" За мен има освен дузпа, само че и втори жълт картон и червен за играча на Бохум. Намирам, че това е доста непочтено. Това ни аргументи болежка ", съжали треньорът Един Терзич.

Борусия Дортмунд водеше преди кръга с точка пред Байерн Мюнхен, само че стигна единствено до равенството в Бохум, като Байерн може да излезе напред след мача си против новобранеца Херта Берлин вкъщи в неделя.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР